Lucka 1 – Den Rosa Hästens Adventskalender

Välkommen till Den Rosa Hästens Adventskalender 2018.

Hur många gånger behöver man egentligen upprepa en ritual för att den ska bli en tradition? Det är oklart. Men eftersom vi hade en adventskalender förra året och det var trevligt så tänker vi att vi kan ha en adventskalender i år också och kalla det för tradition. Någon däremot?

Utmärkt.

Fnorkbloggen har haft ett uppehåll under en ganska stor del av året. Därför kommer adventskalendern helt enkelt att, lite likt förra året, vara en historia som sträcker sig från maj 2018 fram till nutid. Ett blogginlägg om dagen fram till och med julafton. Sen får vi se vad som händer med bloggen, lyckan och meningen med livet.

Den rosa hästen är sjukt taggad att få berätta om sitt år. Vi är redo.

Är ni med oss?


Comments

Lucka 1 – Den Rosa Hästens Adventskalender — 16 Comments

  1. Också Yay!! Själv har jag börjat min årliga genomläsning av hela Mullebloggen, även om jag i år inte ska kommentera inlägg från 2009 osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *