Lucka 20 – Nyckeln till allt

Det visar sig alltså, efter noggrann empirisk undersökning baserad på ett tillfälle, att om matte tar ut den rosa hästen för ridning pisstidigt på morgonen så är hon alldeles för morgontrött för att göra något annat än att släpa runt fötterna och gäspa. Inget bockande idag alltså. Briljant. Vi känner att vi har hittat nyckeln för fortsatt igångsättning. 

Synd bara att matte är minst lika morgontrött…

I övrigt har den rosa hästen fått nya skor och rena lakan idag. Och kakor. 

Vad har ni gjort idag?


Comments

Lucka 20 – Nyckeln till allt — 6 Comments

  1. Mellis hälsar att hon inte såg sin matte igår. Hon såg inte så mycket över huvudtaget eftersom det var ganska dimmigt ute…

  2. Zack motionerade min medryttare i vår nya manege! ”Frittes Arena” jag var på Landvetter o hämtade min dotter som kom hem från Canada över Jul. Idag skall jag besöka mitt nya jobb innan vi drar till skogs jag o Zack.

  3. Paddy du vet den vita coola EM ponnyn har vilat i tre veckor. Hans gamla matte- inte den unga fräscha alltså- har gått med gipsad arm en tid. Nu har vi i alla fall börjat sätta igång igen. Gammelmatten rider med en hand. Det går bra. Paddy är mycket förstående mot gammelmatte.

  4. Här ska det bara läggas om bandage. När Långa Hästen efter en extra veckas boxvila ovanpå den obligatoriska (för is under fötterna och nyopererade knän verkade som en dålig kombo) äntligen fick vintertassar ställde han förstås ena vintertassen ovanpå den andra, så det gick hål. Otaktiskt, tycker vi här från mattehåll.

  5. Jag har läst igenom hela kalendern så jag ligger här i min ensamhet och skrattar. Tack Fnorkmatten för att du.delar med dej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *