Re-ha-bil-i-te-ra

Alltså. Man är ju så sjukt noga när hästen ska rehabiliteras, men när det plötsligt handlar om en själv så är det visst inte lika noga. Då blir det mer lite som humöret och dagsformen faller sig. I det här fallet den rosa hästens dagsform.

Nu är det ju inte så att den rosa hästen inte har haft något att göra, hon har gått till jobbet och skött sig fint. Vilket också innebär att hon är i en utmärkt form. Som hon tycker att piloten också borde vara i, helst igår. Även om hon är lite nöjd med att piloten är tillbaka så är det ju lite tråkigt att bara skritta, liksom.

I sann diplomatanda bestämde piloten således att hoppa kan vi ju göra, för då står man i fältsits och behöver inte använda ryggen så mycket (haha). Sen kan man kanske inte bygga hinder utan rygg, men äeh… Man kan ju börja på lagom höjd!

Göra hopphäst av den rosa hästen alltså. Hon är i alla fall med på tåget. Så kan vi säga.

image

Bommen låg där av andra anledningar. För all del. Men när man är lite handikappad i byggsammanhang gäller det att maximera.

 

Alla sorters roligt kan man ha!

image

Ända tills den rosa hästen plötsligt drabbas av akut clownfot och snubblar över sina egna fötter, står på öronen på ridbanan och får skrapsår överallt. Med en annan pilot som tack och lov klarade sig helt oskadd. Nu har den rosa hästen ledigt tills helgen är över så hovslagaren kan komma och ordna upp det hela.

Så länge går vi på promenader och kollar läget i närområdet. Det är säkert nyttigt för oss båda två.

image


Comments

Re-ha-bil-i-te-ra — 3 Comments

  1. Vilken empati! Är min bästa pilot skadad måste jag också vara lite sympatiskadad så att vi kan promenera ihop. Promenad är en underskattad motionsform så njut ni av sommaren i lugn och ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *