Livstecken

Man skulle ju kunna tro att den totala avsaknaden av blogginlägg på den hära bloggen betyder att bloggen är död. Det är bloggen inte, det är högst tillfälligt. Får vi hoppas. Bloggen är sjukskriven.

Rent konkret är det så att det kanske förekommer lite av en ryggskada i fnorklägret, som är lite på nivån att det får liggas still. Vecka ut och vecka in. Det är på alla sätt genuint bajstråkigt, för att uttrycka det hela på ett milt och diplomatiskt vis.

Men det är ju fint väder, så man kan för all del företa sitt stillaliggande utomhus.

Grillad fnorkblogg är det nya nu. Smakar som kyckling.

Den rosa hästen, å sin sida, mår alldeles utmärkt. Hon går till jobbet som vem som helst. Hon är bara lite missnöjd med att vi missar typ hela tävlingssäsongen. För att inte tala om vad piloten är…

För att vi alla ska återfå lite hopp om framtiden så bjuder vi på lite dansande retrievers, som är högst flexibla i ryggraden. Leve det.

image

image

image


Comments

Livstecken — 7 Comments

  1. Men stackars bloggen :-(. Hoppas det ändå är av en art som går över utan operation. Och att du har sol på balkongen.

  2. Uschianemej så träligt det låter!
    Vi önskar god bättring å det snaraste och hoppas att det finns nån som kan servera bloggen något litet gott då och då.

  3. Tråkigt att höra. Lite illojalt av Rosa hesten att gå till jobbet som ingenting. Men vad är att vänta. Är piloten inte på plats så är hon inte.

    Vilket lyckligt leende på senaste bilden. Lite Snobbenvarning där. Väldigt likt hans dans. Kan det vara kopplat till de hundbensformade UFO:n man kan skönja? Inget bad?

    Krya på sig!

  4. Usch då! Stillaliggande ryggont är inte roligt 🙁 Det vet jag av egen erfarenhet. Hoppas på snabb bättring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *