Sådär ja

Det här löste vi ju snabbt och lätt. Bra jobbat, internet!

image

Den rosa hästen har inspekterat noga. Hennes utlåtande var mest lätt förvirring över att den var stängd. Såna där lådor ska man ju gå in i, eller? Och det går ju inte om det inte finns nån ingång!

image

Nu skulle vi ju inte åka någonstans just idag. Lådan kommer att få en ingång när den behöver en. Och den har två utgångar, bara en sån sak. I övrigt verkade den rosa häst-godkänd, i alla fall utifrån.

I övrigt är vi inne i en sån där utvecklingsfas igen där allting går i hundranitti knyck framåt. Förra helgen var en stor samling piloter från stallet och tittade på dressyr på Scandinavium. Efter det var vi helt vansinnigt motiverade. När vi kom hem fick den rosa hästen kamma sig och testa att göra byten. Vi fick tre försök på oss under frökens överinseende, och den tredje satt minsann som en smäck. Även om fröken trodde att vi satsade på att hoppa ut över ridhusporten snarare än byta galopp. Det är ju sjutusen grejer att tänka på när man rider, inte konstigt att man kanske temporärt glömmer av att styra ibland?

På lektionen i torsdags fick vi börja leta piaff. De andra hästarna som var med är såna som redan kan, så när de övade fick den rosa hästen också prova. Och hon lyckades faktiskt! Efter olika typer av sprattel och förvirring hamnade vi i det optimala dragläget och trampade snyggt typ tre steg. Efter det var vi omåttligt stolta över oss själva. Så stolta att den gula hästens matte fick fotografera oss utanför ridhuset i vår nya matchande ridbyx/schabrakoutfit. Snyggaste rosa hästen evers!

image

image


Comments

Sådär ja — 7 Comments

  1. Bra jobbat alla inblandade 🙂 Får man fråga vad modellen heter, vad det är för golv och vad lastvikten är? Om man får det så frågar jag nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *