Fnork Live

Så okej, det här med Live är tydligen en grej nu. Om man råkar befinna sig i norra Småland (Jönköping/Gränna) på tisdag och har lite tid över så kan man få höra fnorkbloggen i egen hög person (blogg?) prata om saker. Det blir säkert vettigt, i alla fall litegrann. Det kommer vara mycket bilder på olika typer av hestar, så man behöver inte lyssna så noga om man inte orkar. Det är mest fnorkbloggens narcissistiska sida som inte kan tacka nej när det erbjuds ett ypperligt tillfälle att hålla låda helt obehindrat.

Här är en länk om man tycker det verkar skojigt.

http://www.orks.nu/?ai1ec_event=blogg-forelasning&instance_id=1159

Välkomna dit!

Ni som bor längre bort, eller tycker att det verkar vara rena dumheter, får istället en bild på hur aspeppad den rosa hästen var när vi skulle rida igår.

image
D
et gick…sådär.


Comments

Fnork Live — 4 Comments

  1. Fasen vad gärna jag skulle vilja gå på den föreläsningen! Tyvärr sätter avståndet och Östersjön käppar i hjulet :-(. Lycka till det blir säkert toppen.

  2. Det är insidan som räknas! Jag tror att rosa hesten är aspeppad. Men på insidan. Det kanske inte nådde ut till piloten. Det kanske bara var väldigt långt in så att det inte nådde hela vägen ut?
    Hoppas att räckvidden är lång. Skall testa iaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *