Förberedelser

Idag har vi repeterat dressyrprogrammet. Fast inte för många gånger. Grejen är ju att hästen inte får kunna programmet, för då kommer hästen göra före piloten och då får man minuspoäng. Och i det här fallet så är ju den rosa hästen antagligen smartare än vad piloten är, så piloten har fått repetera på egen hand innan vi körde skarpt, så att säga. Men nu kan piloten programmet och den rosa hästen kan troligen inte programmet. Det känns lagom. Det vi behöver ta med oss är att inte gasa för mycket. Det är jättefint att kunna öka som en månraket, men det är inte lika snyggt om man måste styra in i en vägg för att få stopp på det hela…

Sen har vi packat grejer, tvättat benskydd och tvättat rosa häst. Och provat olika frisyrer. Det är väldigt viktigt att prova olika frisyrer!

image

image

image

Vi får se vilken det blir när det är dags. Vad som känns mest rätt liksom. Flätan i manen är en historia för sig, eftersom somliga har kliat av sig halva manen och således ser lite ut som en idiot. Men med många(!) gummiband kan man få till nåt hyfsat. Det får duga.

Imorgon ska vi köra lite gympa över bommar och sen är det bara att packa och åka. Eftersom den rosa hästen är nybörjare och piloten är morgontrött så har vi bokat övernattning på plats så vi slipper gå upp i svinottan och åka tvärs över halva nationen.

Liveuppdateringen börjar således på instagram (@fnork.se) någonstans strax efter lunchtid imorgon. Hänger ni med?

image


Comments

Förberedelser — 15 Comments

  1. Lycka till! Det här kommer att bli bra om bara rosa hästen kan låta bli att göra fula miner åt domaren 🙂 Skrynklig mule och tappad underläpp är inte lämpligt i tävlingssammanhang.

  2. Överlevnad är bra. För att inte säga bäst. Fina ni är. Kan vinglet berott på stängda ögon i motljus. 😉
    Duktig rosa och duktig matte!

  3. Tack snälla för att även jag, som inte har instagram,fick möjligheten att se dina fina bilder.
    Kunde inte låta bli att titta på alla bilder och läsa kommentarerna. Helt underbart!!!
    Undrar naturligtvis om du alltid är lika fantastiskt rolig… eller om det bara är emellanåt ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *