Sommarlov

image

Nu har ridskolan sommarlov. Det hade ju kunnat göra att måndagarna blev vansinnigt tråkiga i flera månader, men inte då. VI har faktiskt fått förtroendet att klara oss själva hela sommaren. Hurra för det, mera måndag!

image

Den rosa hästen hade vilat sig i form över midsommar och var alla sorters pigg. Det blir väldigt mycket ben överallt. Så efter en uppvärmning som mest gick ut på att den rosa hästen gick på tvären i olika vinklar och åt olika håll så jobbade vi mycket med galopp. Det är riktigt roligt att se och känna hur långt hon har kommit på bara några månader. I början av våren behövde vi både sats och ett visst dödsförakt för att ta oss runt ett varv på fyrkantsspåret. Nu kan vi galoppera samlat. På en volt. Det är ju helt briljant.

image

image

image

image


Comments

Sommarlov — 7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *