Mulledagen

Högtider är högtider, målstolpar i den mänskliga tideräkningen. Det är viktigt för samhället att vi håller fast vid det vi vet och det som betyder mycket för oss.

Han kanske inte blir äldre längre, men idag firar vi ändå att det är precis tjugo år sen världen förärades med en av de största personligheter som någonsin gått i två par skor.

Det är ju inte direkt så att vi slutade fira Jesus födelsedag bara för att han tog ner skylten.

Glad Mulledag till er alla. Hoppas ni har firat med besked. För härliga tider och alla fina minnen.


Comments

Mulledagen — 22 Comments

 1. Idag,på Mulledagen, har min 28-åriga isis Vinur lämnat denna jord.Hur överlever man efter att ha tillbringat 20 år tillsammans?Hur gjorde Mullematte?

 2. Den bruna damen har firat Mulledagen med att rasta runt matte i skogen. Inte lika mycket vitsippor dock. Grattis underbara vackra Mullehäst <3

 3. Fina Mullehästen. Honom kommer vi aldrig att glömma, så visst firade vi honom igår, men det var med ett stort mått av saknad. Grattis!

 4. Mullehästen kommer alltid att firas i det här hushållet. Liksom mina egna saknade. Alltid med oss i resten av våra liv.

 5. Mulle och mina katter fyller år på samma dag! Vilken ära för dem att vara födda på Mulles 15-årsdag!

 6. Gubbponnyn firade Mulledagen i förväg i tisdags genom att göra ALLA SAKERNA vid trickträning. (Godismotivationen leder ibland till viss överambition.) Eftersom Mulledagen även är Kingston-dagen (de delar födelsedag, fast gubbponnyn är fem år yngre) innebar det även extra godis. Av TVÅ sorter. Känns som ett adekvat sätt att fira Mulledag.

 7. Ber så många gånger om tusen. Hade ingen koll på när Mulledagen inföll. Bot och bättring utlovas, och till nästa år är det redan inskrivet!
  Självklart skall Mullehäst-dagen firas. Även om det blir lite sent. Kvällen vigs åt tankar på hästar som berört under årens lopp och där ingår Mullehästen naturligtvis.
  <3

 8. Som kamelägare och 5-gångarislandshästägare tycker jag att gångarten ser väldigt passtaktig ut. Gillas skarpt av alla mina passgångare här hemma;)

 9. Mulledagen, en dag när vi tänker lite extra på de fyrfota vänner som lämnat oss och som alltid kommer att ha en stor plats i våra hjärtan och en dag för mycket sprattel och fnork med de vi delar livet med nu. Själva firade vi med att dra lunningsbågen för första gången! Ett värdigt sätt att hedra Mulle-pröva nya saker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *