Uh, fan

Hej bloggen. Det visar sig att om man inte bryr sig om att man är förkyld utan liksom rasar på i samma tempo som vanligt så kan man visst bli alla sorters jättesjuk.

Man får inte heller svara “Nej, det har jag inte tid med” när läkaren ställer en diagnos som man inte vill ha. Då får man lite skäll. Sen får man sitta hemma i soffan och vara bitter över att man glömde köpa glass.

Meh.

Bra sällskap i alla fall.

image


Comments

Uh, fan — 11 Comments

 1. Otur, otur! Jättesjuk till påsk och ingen glass i sikte! KRYA PÅ DIG! Vem av dem är det som är sällskap, ett sådant vill vi också ha!

  • Det är mellanretrievern! Hon har rosa näsa, till skillnad från lillasyster och tanten som har svarta dito.

 2. Halsböld? Lunginflammation? No kinds of fun oavsett. Krya på dig. Och vad det gäller glass… Hade du haft nån så hade nog retrievern ätit upp den ändå 🙂

 3. Den “kända” muterade Ebola som spökar igen? Skämt åsido, men säsongens influensa är rejält besvärlig! Krya på dig bäst du kan….

 4. Japp, gjorde samma revolutionerade upptäck själv vilket renderat i en vecka soffliggande med uttråkad unghund och alla dessa underbara

 5. 2 veckor knockade säsongens influensa mig 🙁 2 veckor på hästnet surfandes efter alla kusar jag egentligen inte har tid med 🙂 Krya på dig och lyssna på doktorn!

 6. Krya på dig matte. Och glöm inte att belöna sällskapet med nomnom. Det har förstått vilken energinivå som skall gälla. Utan att konsultera doktor.

 7. Jag sade lite på skoj till en läkare i familjen att det är nåt knäppt med dagens virusar och baciller, de har liksom muterat och blivit lika virulenta och längvariga allihop. Antibiotikakrävande, liksom, även om det startar som en vanlig bondförkylning. Hen lade pamnnan i djupa veck och svarade: “Ja, tyvärr.” Scary!

  Men det var ju inte det jag skulle säga utan. “Krya!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *