Rocka Socka

Vid det här laget har nog de flesta hört talas om kampanjen #rockasockorna till förmån för Down’s Syndrome Day (som är 21 mars. Många hade även olika sockor på sig igår till förmån för att alla är olika, det gör man lite som man vill). Det är på alla sätt admirabelt oavsett, om än inte nytt. Lite mer lätthanterat än Ice Bucket Challenge också, i alla fall om man nu ska manifestera i mars.

För att ta det hela till sin spets, bara för att det är kul att ta saker till sin spets, så måste man naturligtvis rocka alla sorters sockor. Rock a sock!

image

Detta är nu inte den röda raggsockan som brukar figurera på diverse bloggar häromkring, det här är en annan, lite mer champagnefärgad röd raggsocka. Som är mycket yngre, flicksocka och tillhör en annan god vän (som följde med på en stor brun varelse så ingen skulle komma bort). En sorts sockmässig otrohet, nästan.

Himla roligt var det i alla fall, sockrally är sockrally liksom. Även om det är mycket besynnerligt med en socka som blir rädd för traktorer. Raggsockor är ju annars en art utan naturliga fiender, tror de själva i alla fall. Men i övrigt välte vi bara två gånger och uppfann cirka fyra nya gångarter, så det var allt som allt en formidabel lördagsövning.

image

Snabb fråga bara; Vad är grejen med att det snöar i Göteborg i slutet av mars? Hade vi inte slutat med sånt för i år?


Comments

Rocka Socka — 6 Comments

  1. Alltid roligt att läsa om dina äventyr med sockorna. Det närmaste jag kommer är att sticka dem 🙂

  2. Av frisyren att döma så rockades det ordentligt. ;-D
    Här hemma har den gamla olika sockor på frambenen (vvf) – alla dagar.
    Snabbt svar: Nä.

  3. Varför nöja sig med normala gångarter när man kan uppfinna nya? Lite roligt måste man få ha här i livet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *