Söndagspilates

Denna veckas ridpass blev inställt på grund av akut ebola hos piloten. Eller liknande. Totalt elände i alla fall, det blir inget rida då inte.

Förra veckans ridpass var desto mer på riktigt. Äntligen var pilot och Pilateshäst tillbaka på banan, ingen av oss behövde ha ledigt eller gå till jobbet, utan vi gjorde gemensam sak och försökte komma ihåg vad vi lärde oss av portugisen för nästan två månader sen. Det gick förvånansvärt bra, vi kom ihåg nästan allt. Efter inledande tio minuters “Är det här verkligen nödvändigt?” från det bollformade djuret som ville ha sportlov.

Vi tränade lite piaff, mycket skolor och en del galopparbete med volter i olika storlekar, nästan helt utan att välta. Vi tänker oss att det gick så bra för att Pilates nu räknas som tillräckligt vuxen för att ha fått ett eget kandar, istället för att låna VM-ponnyns. Alldeles eget. Dessutom fick han ha benskydd och kände sig mycket speciell. Mysig söndag.

image

image

image


Comments

Söndagspilates — 14 Comments

  1. Stumma av beundran för den stiliga Pilates glömde vi alldeles bort att önska matte snabbt tillfrisknande! -eller piloten!

  2. Nej, förlåt. Jag är inte tillräckligt intressant för att få riktig ebola. Blir inga skojiga kvällstidningsrubriker alls. Det har bara varit en lite olycklig kombination av verklighet och virus här. Och SJ.

    Återkommer imorgon. Ni kan väl hitta på något bra ämne så länge? Kthnxbai.

    • Vi klarar oss utan de rubrikerna, men hoppas på ditt tillfrisknande såklart, det är lite tomt här ( har läst detta inslag minst 4 ggr nu 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *