Mysteries of the north

Ni vet hur det är. Såna där nysvenskar som kommer hit och inte förstår nånting om det svenska samhället.

“Det är vitt! Såhär är det aldrig i Portugal!”

image

image

“Vad ÄR detta för trollkonster!? Och går det att äta!?”

image

“Smakar…konstigt.”

image

“Hmm…”

image


Comments

Mysteries of the north — 3 Comments

  1. Fnöh! De ser skeptiska ut även till att sätta ner hovarna. Synd att det inte kom 30 cm på en gång över natten. Ur observationssynpunkt. Inte ur skotta-dig-fram-i-världen-och-se-om-du-kan-hitta-bilen-synpunkt. 😀
    Tur att de håller ihop. Ifall det är farligt.

  2. Minns en vinter på 90-talet, efter några snöfattiga vintrar som kom äntligen snön. mycket märkliga spår visade sej i hagarna på Kongahälla ridsällskap. Det såg ut som om någon dragit något i snön med hovspår längs med på sidan om. Men när man såg hästarna blev man full i skratt. Sprang fram och tillbaka och spårade med mulen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *