Nyårskrönika 2014 – en gladare sort

Igår pratade vi om sorgerna 2014. Men även om allt tycktes överskuggas av sorg så fanns det en annan vinkel samtidigt. Den andra aspekten på 2014, den oundvikligt luddiga, härjiga, knasiga, pigga och sprattliga aspekten.

I mars föddes valpet och i maj flyttade hon hem. Det var väl ungefär då lugnet tog slut, kan man säga.

Och nej, vi vet inte heller vad som är grejen med vattenskålen.


Comments

Nyårskrönika 2014 – en gladare sort — 13 Comments

 1. Obetalbart! Såååå luddigt! Och jag konstaterar med tillfredsställelse att tävlingarna åters luddöra och årets lerpäls kan eventuellt ha en fortsatt framtid. När uppgraderades det lilla livet från Valpet till Sketongen? Och vad hade hon gjort då? Got Nytt År på er alla

  • Det är en pågående process, kan man säga. Hon är i värsta tonåren för ögonblicket. Och tuggar på allt som är löst, helst plockar hon böcker direkt ur bokhyllan och har till lunch. Pust.

 2. Matte har kanske egen brunn. Så när Sketongen druckit så tuppar hon av, så matte och böckerna får lite lugnt. Annars köper jag förklaringen att de gillar vatten. Hon kanske suger upp det via porerna – i örat?

 3. God fortsättning!
  Ville bara kommentera det där med vattenskålen. Har funderat sen igår OM jag skulle skriva nåt eller ej….
  Men när jag läste din kommenter om vad är grejen med vattenskålen kom jag genast att tänka på en schäfer-rottweiler grabb som jag brukade passa av och till. Han sov också så, alltid! Ibland nästan i vattenskålen.
  I hans fall visade det sig dock, tyvärr, att han hade någon slags medfödd njursjukdom som endast kunde diagnostiseras genom ultraljud samt en specialist som kunde tyda dessa bilder.
  Vetrinären pratade om att detta var ganska vanligt hos schäfern. Har personligen inte stött på detta varken förr eller senare…Och din mintevoffsing är ju inte en schäfer.
  Men iallafall, att sova så kan tydligen vara ett syptom. Har för mig att den grabben jag snackar om var ganska törstig också.Detta var ett antal år sedan.
  Sorry, vill inte vara den som är en neggoidiot, men eftersom att hans bild dök upp i huvudet på mig när jag läste kommentaren, sen när jag kollade på filmen så var det som att se en kopia på hans sovstil.
  Som sagt, ha en god fortsättning på året och tack för en underbar blogg!

 4. Jag är inte säker på att det är tillåtet att lägga upp den här typen av bilder/filmer. Du måste visa hänsyn till oss som inte har ett eget litet valp hemma, och blir extremt sugen på att skaffa ett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *