Nyårskrönika 2014

2014 har varit ett hemskt år på många vis. Allt som har hänt, gott som dåligt, överskuggas av sorgen som drabbade oss alla i augusti, när underbara fina Mullehästen inte längre fanns med oss.

Hur hanterar man en sån sak? Jag vet inte det. Jag har nog inte hanterat det än. Ibland är livet som vanligt och ibland står det bara still. Men till slut kommer ändå den dagen när allt det jobbiga, svåra och onda bleknar och den sorg som är kvar kantas av minnen som är lyckliga och varma. Allt det där fina.

Så det blev en nyårskrönika som vanligt. För att han fortfarande fanns hos oss den största delen av året. Och för att det hör till. Och för att minnas allt det där fina.

 

Fnorkbloggen har haft julledigt, men från och med nu kör vi igång igen. Se det som ett nyårslöfte. De närmaste dagarna väntar rapporter om raggsockor, spanjorer, lokalpolitik och hur valpar firar jul.

Gott nytt år alla vänner!


Comments

Nyårskrönika 2014 — 14 Comments

 1. Finaste Mullehästen, om det är sorgligt för mig som inte ens känner er, hur är det då för dig. Det kan jag inte ens föreställa mig. Ändå vet jag, jag har oxå tvingats ta förväl av en god vän alldeles för tidigt.

  God fortsättning till dig och alla två- och fyrbeningar du delar din tillvaro med och tack för att du fortsätter skriva. Din blogg är ett guldkorn i min tillvaro.

 2. Har fått en liten gnutta styrka av dej, du skriver precis det jag känner. Som jag önskar både du och jag snart får komma till den där dagen när man kan känna glädje igen. Den dagen utan den där jävla klumpen i bröstet. Och precis som för dej får dom fina sakerna från detta år inte plats riktigt i mitt minne av 2014. Kramar i massor till dej.

 3. Underbara Mullehästen som fortfarande saknas så. Gott Nytt 2015 iaf, det kan ju bara bli bättre efter sorgliga 2014!

 4. följer ditt skrivande med stor behållning. sorg är gruvligt. tack&lov läker även sorg så småningom, precis som du själv skriver.

  under tiden – kramas. kramas mycket och länge. om inte annat hjälper det iaf tillfälligt.

  kramas.

 5. Klump i halsen igen…. hur kan det fortfarande påverka så starkt? Tack för ännu en fin krönika om allas vår hjälte, Mullehästen! För alltid ihågkommen!

 6. Nu kommer tårarna igen, finaste Mullehästen! Hoppas att nästa år kan komma med godare nyheter än detta år gjorde. Ett Gott Nytt År till dig och dina fyrbenta vänner:-)!

 7. Underbara bilder! Vilken lycka för Mullehästen att han fick ha en så fantastisk matte och vilken lycka för matte att ha delat dessa stunder med finaste Mullehästen. Ser fram emot att följa fnorkbloggen 2015.

 8. Dagen kommer. Och den kommer närmare! När minnena inte längre gör så ont. Även om det kommer klumpar då och då liksom tårar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *