Om förberedelser

Så är den då här, helgen när vi ska göra bort oss inför en portugis. Vi har ju övat lite extra innan och kommit fram till framför allt en sak; när fröken är i närheten går det hur bra som helst, även om fröken sitter och rider på nån annan häst och inte bryr sig om oss. Däremot om fröken lämnar ridhuset så har det lite samma effekt som om någon drämmer en pilatesboll lite för hårt i ett gymnastiksalsgolv. Varvat med så kallat surikatsyndrom varje gång man passerar porten för att se om fröken är i närheten.

Himla ögontjänare.

image

Det återstår att se om den portugisiska magistern är tillräckligt viktig för att Pilates ska skärpa sig och sluta tralla runt, eller om vi kommer att få muta fröken att stå nere i ridhuset och titta på så att somliga kan uppföra sig.

Vi har börjat med vuxenratt också. Pilates är skeptisk.

image


Comments

Om förberedelser — 10 Comments

  1. Det är klart det kommer att gå bra! Önskar lycka till och ser fram emot rapport så småningom när fnorks träningsvärk har lagt sig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *