Om Pilates

En hårig pilatesboll. I en vinkel så själva bollformen inte syns. Annars hade han kanske haft åsikter om att bli upplagd på internet hur som helst.


P
ilates är nio bast och första generationens invandrare från Portugal. På bilden just klar med fyrtiofem minuters lattjolajbanlåda i ridhuset. Det är tydligen vansinnigt roligt att vara ensam häst ibland, när man är van att gå i grupp!


Comments

Om Pilates — 16 Comments

  1. Pilatesbollen ser ut att vara redo för ca 45 minuters kompletterande Yahoos. Vem hade roligast egentligen? 😉

  2. Vem vill inte bli fotad från sin bästa vinkel… 😉
    Håller för övrig med ovanstående talare, han ser väldigt vänlig ut!
    Pilates kanske tycker att det är kul med piloten också, när man är kung i ridhuset?

  3. Antingen är det ett sjujäkla filter du har på kameran (är det till salu, I’d bid you anything!!) eller så har du varit djupt orättvis mot Pilates, för jag SER ju hur mager och godissugen han är. Nästan så jag tror det är en springer spaniel-korsning faktiskt.

  4. Ja, den där kameran vill man ju gärna låna till en selfie! Pilates ser väldigt seriös ut, tycker jag. Även om han lattjar runt lite när tillfälle ges är hen nog en mycket ansvarstagande häst. Och sådana är ju bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *