Om annorlunda

Ja, i måndags var det måndag igen och då går Fnorkbloggen på ridskola. För att lära sig rida. Det är välbehövligt, visar det sig. Nåväl.

Den lilla håriga pilatesbollen börjar nu få lite koll på vad vi håller på med här egentligen, vilket gör pilotuppdraget ungefär tusen gånger enklare. Det kan naturligtvis vara tvärt om också, att piloten börjar landa och styra lite vilket gör att Pilates kan spänna av lite och göra sin grej.

Det är ganska sannolikt det sistnämnda, ja. Men ändå.

Vi snackar liksom samma språk men inte samma dialekt. Så det går ju, man måste bara fundera lite ibland på vad det var som sades egentligen. För exmatten rider ju som en matte till en Mullehäst, men pilateshästen är ingen Mullehäst. Han är ju en pilateshäst. Vilket leder till att när piloten gör skänkelvikning så välter pilateshästen in i väggen. Och när vi gör galoppfattningar händer det först inget, sen inget, sen är vi plötsligt i andra änden av ridhuset.

Nu är det ett ganska litet ridhus. Men ändå.

Det handlar om finetuning och såntdär. Men vi fick i alla fall ganska mycket beröm av fröken. Pilates för att han kunde skritta ordentligt och piloten för att piloten inte satt som en skadeskjuten kråka. Man får vara glad för det lilla, och det är vi.

Det är trots allt en mycket sympatisk liten häst, även om det fortfarande är ganska annorlunda, allting.


Comments

Om annorlunda — 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *