Om en annan blogg

Alla ni som antagligen ramlar in här från Mullebloggen, välkomna hit.

Fnorkbloggen har inte riktigt kommit igång än, men vi jobbar på det.

Det här är naturligtvis inte samma sak som Mullebloggen. Mest för att matte är en ganska mycket tråkigare person utan Mullehästen. Men vi får väl se varthän det barkar. Orimliga mängder raljerande över verklighet och samhällsfunktioner, antagligen. Det brukar bli det.

Det var fint av er att titta förbi, välkomna tillbaka.

Vi hörs!


Comments

Om en annan blogg — 17 Comments

 1. Kanske en blogg med retriever-inslag?
  Jag har snyftat en hel del över beskedet i den andra bloggen, men jag är så glad att du vill fortsätta skriva.

 2. Jag tror inte alls matte är en tråkigare person utan Mullehästen , det är ju trots allt matte som presenterat alla Mullehästens hyss så vi har skrattat. Det är livet generellt som är tråkigare än Mullehästen (och tråkigare utan Mullehästen ) men matte kommer att få oss att skratta här med är jag helt övertygad om. Jag följer dig och är glad att du orkar fortsätta. Om du vill ha nåt att raljera över så är autocorrect ett hett tips. Varje gång jag skrivit Mullehästen nu så har skärmen skrivit Kullersten….

 3. Instämmer med föregående talare! Matte verkar vara en synnerligen trevlig prick även utanför stallet. Här ska läsas! Och antagligen kommenteras… Du kommer igång när du orkar och känner för det. Ta den tid du behöver!

 4. Kul att Matte fortsätter blogga ändå! Jag hoppas att vi någon gång i framtiden, när Matte känner sig gladare igen, kommer få läsa om Mattes äventyr med Mulle II. Då kommer Mullehästen sitta på första parkett där uppe, med en stor hink nomnoms, och fnittra hejdlöst när Mulle II backar ner i diken och hittar på annat jetefnorkigt bus med Matte.

 5. Självklart hänger jag med hit, Mattes ordbändande & ordvändande är obetalbart, och när allt kommer omkring, livet är bra mycket bättre än alternativet.

 6. Jag har verkligen inget vettigt att säga just nu. Alla andra är så mycket bättre på ord än vad jag är. Det jag vill säga, uppsummerat i en smiley: <3

 7. Hear, hear! Du är bäst på att blogga, den andra bloggen var den första jag började följa och länge den enda, nu följer jag en om kameler också, eller kamelas som de kallas där. Lite som din men ändå kilometer ifrån. När du är här är vi många som kommer att följa och jag är övertygad om att det blir lika många skratt. Och när boken om M kommer då står jag först i kön!

 8. Instämmer i alla ovanstående kommentarer. Inte kan man överge en Matte som denna. Inte ens utan Mulle. Och absolut inte innan man tjatat fram boken om Mulle. Kan Jonas Gardell saxa ur sitt twitterflöde och få till en liten bok kan väl Matte klippa och klistra bloggen och tRycka till. Jag är tydligen inte först i kön, men jag har vassa armbågar! Jag kommer inte att stå sist iaf.
  Fortsätt att förgylla med ditt underbara språk och tankar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *